Henk Jan van Zadelhoff +31 (0)6 2020 9122 henkjan@vzim.nl  LinkedIn

Werkwijze

Mijn manier van werken kenmerkt zich als persoonlijk, benaderbaar en ‘respectvol confronterend’

“Het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van de organisatie door optimaal gebruik te maken van het aanwezige potentieel”

De kwaliteit van een organisatie verbeteren door samen te werken met het aanwezige potentieel is wat mij in het zakelijk leven bezighoudt. Ik doe dit door de dienstverlening van de opdrachtgever te verbeteren door rust te brengen in de dagelijkse hectiek zodat de medewerkers optimaal kunnen functioneren.
Met de medewerkers zoek ik continu naar efficiencyverbeteringen zodat de tevredenheid van de klant stijgt en het rendement toeneemt. Deze resultaten geven mij de energie om te blijven ontwikkelen om zodoende verwachtingen van mijn opdrachtgever te overtreffen.


Meer weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op!

Met open houding en oprechte interesse werk in aan de hand van 3 pijlers, die onlosmakelijk verbonden zijn met goed interim management:

  • Het begeleiden en coachen van mensen zodat zij optimaal kunnen functioneren en zich blijven ontwikkelen;
  • Het voortdurend aanbrengen van verbeteringen in diensten, processen en tooling door een grondige analyse en het inrichten van verbeterlussen met de bijbehorende managementrapportages;
  • Het verhogen van de werksfeer door open en eerlijke communicatie gecombineerd met het nakomen van afspraken en het inbrengen van een gezonde dosis humor.