Henk Jan van Zadelhoff +31 (0)6 2020 9122 henkjan@vzim.nl  LinkedIn

Over Henk Jan van Zadelhoff

Ik ben een persoon die vertrouwen uitstraalt en gericht is op prestatieverbetering. Dit doe ik door mensen te inspireren en in detail naar hun werkwijze te kijken. Met mijn pragmatische en mensgerichte aanpak weet ik resultaten te boeken die gedragen worden door de mensen die, als ik weer weg ben, vast onderdeel van de werkwijze zijn geworden.

Mijn open en duidelijke manier van communiceren wekt vertrouwen en omdat mijn aanpak tot in detail verzorgd is maak ik waar wat ik beloof. Ik neem gemakkelijk beslissingen en pak zaken op een doortastende en energieke manier aan. Mijn creativiteit uit zich in het genereren van nieuwe ideeën en benaderingswijzen die van invloed zijn op meerdere delen van de organisatie.

Mijn interimdiensten omvatten zowel lijn- als verandermanagement, project en crisismanagement. Neem gerust contact met me op om te zien of ik iets voor jouw organisatie kan betekenen.

“Draagvlak en vertrouwen creëren is de basis voor meer resultaat”

In een hectische omgeving in crisissituatie, ben ik als een vis in het water. Door rust uit te stralen, prioriteiten te stellen en complexe zaken terug te brengen naar de eenvoud, verandert de chaos in een geoliede machine.

Ik ben door mijn sterk analytisch vermogen in staat om in een complexe administratieve omgeving het overzicht te bewaren en snel het verbeter potentieel te detecteren.

Mijn open houding, oprechte interesse in mensen en vermogen om met een gezonde dosis humor naar de zaken te kijken, werken als katalysator in het bereiken van doelstellingen.